Barış Alper Yılmaz'ın İngiltere'ye gitmesinin sebebi ortaya çıktı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz, EURO 2024 sonrası soluğu İngiltere'de almıştı. Tatil için Londra'ya giden Barış Alper Yılmaz'ın, İngilizce dersleri için burayı seçtiği ortaya çıktı.

Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz'ın tatilde Londra'yı seçmesinin perde arkası aralandı.

İki senedir kendisine yatırım yapan, özel antrenör eşliğinde çalışan ve fiziksel durumunu Almanya'daki uzmanlara raporlayan Barış Alper, İngilizce dersi almaya başladı.

Premier Lig hayali kuran 2000 doğumlu milli yıldız, boş zamanlarında İngilizce kitap okuyarak dilini geliştiriyor ve olası transferi için kendisini hazırlıyor.

West Ham'ın ilgilendiği Barış Alper'i kadroda tutmak isteyen Galatasaray cephesi, oyuncusuna 30 milyon euro'ya sattığı Sacha Boey'den daha fazla değer biçiyor. 

Barış Alper Yılmaz'ın İngiltere'ye gitmesinin sebebi ortaya çıktı ile ilgili etiketler Barış Alper Yılmaz Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporcumuz Hakan Akkaya madalyasını tekbirlerle kutladı!

Milli sporcumuz Hakan Akkaya, Paris 2024 Paralimpik Oyunları tekerlekli sandalye eskrim Epe A üçüncülük maçında İtalyan rakibi Emanuele Lambertini'yi 15-13 mağlup etti ve ülkemize bronz madalyayı kazandırdı. Hakan Akkaya galibiyetini tekbirler getirerek kutlarken, o anları izleyenlerin tüylerini diken diken etti.