Barış Arduç ve Hande Erçel'in filmi Rüzgara Bırak'ın çekimleri tamamlandı! Setten son gün paylaşımı...

Barış Arduç ile Hande Erçel Rüzgara Bırak filmi için bir araya geldi. Çekimleri devam eden Rüzgara Bırak filminin 18 Temmuz'da tamamlanacağı öğrenildi. Setten son gün paylaşımı geldi...

Rüzgara Bırak filmi için oyunculuğa ara verdiği konuşulan Hande Erçel ile en son tarihi dizide yer alan Barış Arduç'un uyumu çok konuşuldu. Çekimleri tamamlanan Rüzgara Bırak filmi şimdiden merak konusu haline geldi. Çekimlerin son gününden paylaşım geldi.

Barış Arduç ve Hande Erçel'in filmi Rüzgara Bırak'ın çekimleri tamamlandı! Setten son gün paylaşımı...

SETTEN PAYLAŞIM GELDİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Barış Arduç ve Hande Erçel'in başrollerini paylaştığı Rüzgara Bırak filmi 18 Temmuz'da tamamlanıyor. Ceylan Naz'ın yazdığı, Engin Erden'in yönettiği filmin afiş çekimi ise 19 Temmuz'da yapılacak. Setin son gününden paylaşım geldi.

Barış Arduç ve Hande Erçel'in filmi Rüzgara Bırak'ın çekimleri tamamlandı! Setten son gün paylaşımı... - Resim : 2

RÜZGARA BIRAK KONUSU NE?

"Rüzgara Bırak" filmi, çocukluk yıllarında tanışan ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen Ege ile Aslı'nın öyküsünü anlatıyor. Ege, ailesinin servetini bir kenara bırakıp doğa ile iç içe bir yaşam sürerken, Aslı ise aile şirketini ayakta tutmak için mücadele etmektedir.

Barış Arduç ve Hande Erçel'in filmi Rüzgara Bırak'ın çekimleri tamamlandı! Setten son gün paylaşımı... ile ilgili etiketler Barış Arduç Hande Erçel film
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.