Barış Arduç'un yeni projesi ve partneri belli oldu! İşte yeni projeden detaylar...

Barış Arduç ve Hande Erçel, "Rüzgara Bırak" filmi için hazırlıklara başladı! İşte izleyiciyi heyecanlandıran filmin detayları...

Barış Arduç ile "Rüzgara Bırak" adlı filmde başrolleri paylaşacak olan Hande Erçel, heyecanla beklenen bu film için hazırlıklara başladığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

ERÇEL SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAYINLADI

Erçel, paylaşımında "Yeni karakter yükleniyor #RüzgaraBırak" ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, filmin hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve birçok beğeni ve yorum aldı.

"Rüzgara Bırak" filmi, Engin Erden'in yönetmen koltuğunda oturacağı ve Ceylan Naz'ın senaryosunu kaleme alacağı romantik bir komedi olacak. Filmin çekimlerinin Temmuz ayında başlaması ve 2024 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Hande Erçel, filmde "Aslı Mansoy" adında bir karaktere hayat verecek. Erçel, bu karakter için imaj değişikliğine de gitti ve saçlarını kısaltarak sarıya boyattı.

Barış Arduç ise filmde "Yaman" adında bir DJ'i canlandıracak. Arduç da bu rol için imaj değişikliğine giderek sakal bıraktı.

İLK KEZ BİR ARAYA GELECEKLER

"Rüzgara Bırak" filmi, Hande Erçel ve Barış Arduç'un ilk kez birlikte rol alacağı proje olacak. İkilinin uyumu ve enerjileri şimdiden merak konusu oldu.

Filmin konusu hakkında henüz fazla bilgi verilmedi. Ancak fragmandan ve paylaşılan fotoğraflardan, filmin eğlenceli ve romantik bir hikaye anlatacağı anlaşılıyor.

"Rüzgara Bırak" filmi, Türk sinemasının en çok beklenen filmlerinden biri. Hande Erçel ve Barış Arduç'un hayranları, bu filmi sabırsızlıkla bekliyor.

Barış Arduç'un yeni projesi ve partneri belli oldu! İşte yeni projeden detaylar... ile ilgili etiketler Hande Erçel Barış Arduç film
GÜNÜN VİDEOSU

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsa yatırımcılarına şiddet!

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsadaki yatırımcılarına şiddet yoluyla baskı uygulandı. Çıkan arbadede katılımcılardan yaralananlar oldu, yayıncı kuruluşun kamerası kırıldı.