Başakşehir, Yunanistan'da tur arıyor!

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek.

Karaiskakis Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak maçı, İskoçya Futbol Federasyonundan hakem Bobby Madden yönetecek.

Sahasında oynadığı ilk maçı 1-0 kaybeden turuncu-lacivertlilerin, deplasmanda turu geçmesi için iki farklı ya da karşılıklı gollü en az tek farklı galip gelmesi gerekiyor.

Müsabakanın İstanbul ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanması halinde, uzatma bölümüne geçilecek. Bu bölümde de sonucun değişmemesi durumunda ise penaltı atışları play-off turuna yükselecek ekibi belirleyecek.

Medipol Başakşehir'de tedavisi süren Moldovalı stoper Alexandru Epureanu, 3 Ağustos Çarşamba günü mücadelede forma giyemeyecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş karşılaşmasında 13 Ağustos Salı günü Yunan ekibi Olympiakos'a konuk olacak Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarındaki 20. maçına çıkacak.

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 19 maçta 3 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

Bu maçlarda 19 gol atan Medipol Başakşehir, kalesinde 27 gole engel olamadı.

OLYMPIAKOS - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

MUHTEMEL 11'LER

OLYMPİAKOS: Jose Sa, Eladellaoui, Semedo, Meriah, Tsimikas, Guilherme, Bouchalakis, Masouras, Valbuena, Podence, Guerrero

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Vieira, Ponck, Clichy, Azubuike, Mahmut, Gulbrandsen, Robinho, Visca, Crivelli

STAT: Karaiskakis
SAAT: 21.30
YAYIN: TRT Spor
HAKEM: Bobby Madden

Başakşehir, Yunanistan'da tur arıyor! ile ilgili etiketler Başakşehir Yunanistan UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Mısırlı komedyen Youssef Netanyahu'yu UCM'de "yargıladı'! İşte 'Bibi'nin Duruşması'

Mısırlı komedyen Bassem Youssef, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Uluslararası Ceza Mahkemesinde (UCM) yargılanmasını konu edinen, kendisinin de rol aldığı "Bibi's Trial (Bibi'nin Duruşması)" isimli şarkının klibini yayımladı.