Batı Ege kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay alarak halka arz sürecine başladı. Bu bağlamda vatandaşlar ve yatırımcılar Batı Ege'nin kaç lot vereceği ve hisse fiyatı gibi ayrıntıları merak ediyor. Peki, Batı Ege kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? Detaylar haberimizde...

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arz talebini onayladı, böylece şirketin halka arz süreci resmiyet kazandı. Bu önemli adım, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden biri olan Batı Ege Gayrimenkul'ün sermaye artırımı ve paylarını halka arz etme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor. Peki, Batı Ege kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

Batı Ege kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

BATI EGE HİSSE FİYATI NE KADAR?

Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla talep toplama işlemi başlayacak ve daha sonra hisseler Yıldız Pazar'da işlem görecek. Talep toplama sürecinde kullanılacak hisselerin fiyatı sabit olup, 1 TL nominal değerli paylar 3,00 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

BATI EGE KAÇ LOT VERİR?

Batı Ege Gayrimenkul, halka arz sürecinde 1 TL nominal değerli payları 3,00 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunacak

BATI EGE HANGİ BANKALARDA İŞLEM GÖRECEK?

Halka arza katılım için kullanılacak bankalar arasında A1 Capital, Ahlatçı Yatırım, ALB Yatırım, Deniz Yatırım, Garanti Yatırım, Halk Yatırım, İş Yatırım, Ziraat Yatırım gibi birçok önemli finans kuruluşu bulunmaktadır.

BATI EGE EŞİT Mİ ORANSAL MI?

Halka arzda hisse dağılımı eşit mi yoksa oransal mı olacak, bu konuda detaylı bilgi verilmemiştir.

BATI EGE HALKA ARZ

SPK'nın haftalık bülteninde yer alan karara göre, Batı Ege Gayrimenkul'ün mevcut 525 milyon TL olan sermayesinin 815 milyon TL'ye bedelli artırımı sırasında oluşan 290 milyon TL'lik pay halka arz edilecek. Bu bedel, pay başına 3,00 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak. Toplamda 870 milyon TL'lik büyüklüğe sahip halka arz, yatırımcılara çeşitli fırsatlar sunarak şirketin büyüme potansiyelini desteklemeyi amaçlıyor.

Halka arz süreci, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilecek. Talep toplama işlemleri bu aracı kurum tarafından başlatılacak ve sürecin tamamlanmasının ardından Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak.

Batı Ege kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.