Galatasaray’dan ezeli rakibine tarihi çalım! Michy Batshuayi sağlık kontrolünden geçti

Fenerbahçe ile Galatasaray Michy Batshuayi için yarışıyor. Burhan Can Terzi‘nin haberine göre; Batshuayi, Galatasaray'ın sağlık kontrolünden başarıyla geçti. Galatasaray, oyuncuyla el şıkıştı ve prensipte anlaştı. İşte detaylar...

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin transferi için sarı lacivertli kulüp, ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya geldi.

Galatasaray’dan ezeli rakibine tarihi çalım! Michy Batshuayi sağlık kontrolünden geçti

BATSHUAYI 3 YILLIK SÖZLEŞME VE İMZA PARASI İSTİYOR

Michy Batshuayi'nin sarı lacivertlilerle sözleşmesi bu sezon itibariyle sona erdi. Serbest oyuncu statüsündeki 30 yaşındaki futbolcu, 3 yıllık kontratın yanında imza parası da talep ediyor.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ DAHA YÜKSEK

Son tekliflere göre Galatasaray'ın sunduğu maddi şartlar Fenerbahçe'ye oranla daha yüksek. Arap yarımadasından gelen teklifleri reddeden Batshuayi, kısa süre içerisinde kararını verecek.

75 MAÇTA 44 GOL, 5 ASİST

İki sezondur sarı lacivertli formayı giyen Michy Batshuayi, 75 maçta 44 gol, 5 asistlik performans ortaya koydu.

BATSHUAYİ, SAĞLIK KONTROLÜNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ

Burhan Can Terzi‘nin haberine göre; Batshuayi, Galatasaray'ın sağlık kontrolünden başarıyla geçti.

Galatasaray, oyuncuyla el şıkıştı ve prensipte anlaştı.

Galatasaray’dan ezeli rakibine tarihi çalım! Michy Batshuayi sağlık kontrolünden geçti ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gol sevinci!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Türkiye ile Hollanda arasında oynanan karşılaşmayı tribünden izliyor.