Batuhan Karadeniz'den Fenerbahçe'yi topa tuttu: Siz başınıza taş düşüyor, kafanıza kuş pisliyor, 'Galatasaray yapmıştır' diyorsunuz!

Süper Lig'in 2. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakada sonrası İlk 11 Youtube kanalında yorumculuk yapan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Sarı-Lacivertliler'i adeta topa tuttu.

Süper Lig'in 2. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı.

Müsabakada sonrası İlk 11 Youtube kanalında yorumculuk yapan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Sarı-Lacivertliler'i adeta topa tuttu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"GERÇEKTEN KÖR OLMUŞSUNUZ"

"Ali Koç'a düdüğü verecekler, kartları da Jose Mourinho'ya verecekler, kafalarına göre ona kırmızı, buna penaltı, buna ofsayt çalın rahatlayın. Hırs, gözünüzü kör etmiş. Gerçekten kör olmuşsunuz."

"DÜNYANIN HER YERİNDE KIRMIZI KART"

"Göztepe'nin golü yüzde 1 milyon gol. Saint Maximin'in pozisyonu yüzde 3 milyon kırmızı kart, dünyanın her yerinde kırmızı kart. Senegal'de de kırmızı kart, Japonya'da da kırmızı kart. VAR niye çağırmıyorsun? Fenerbahçe'ye verdiğin penaltıysa böyle futbol oynanmasın. Hayatımda böyle bir tiyatro izlemedim."

''GALATASARAY YAPMIŞTIR' DİYORSUNUZ''

"Siz başınıza taş düşüyor, 'Galatasaray atmıştır', kafanıza kuş pisliyor, 'Galatasaray yapmıştır' diyorsunuz. Önce bir kendinize bakın, ondan sonra da dönüp etrafınıza bakın." ifadelerini kullandı.

 

Batuhan Karadeniz'den Fenerbahçe'yi topa tuttu: Siz başınıza taş düşüyor, kafanıza kuş pisliyor, 'Galatasaray yapmıştır' diyorsunuz! ile ilgili etiketler Göztepe Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig Batuhan Karadeniz Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.