Bebek katili Yenidoğan Çetesi'ne ilişkin sıcak gelişme: İddianame kabul edildi! Şimdi hesap vakti...

İstanbul’da bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarda bulunarak kasten ölmelerine neden olan Yenidoğan Çete'si hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Bebek katili çete üyelerinin önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacağı belirtiliyor.

Son dakika haberi: İstanbul'da, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç elde ettikleri öne sürülen 47 şüpheliye ilişkin soruşturmada hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

ÖNÜMÜZDEKİ AY HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Çete üyelerinin önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacağı belirtiliyor.

Kamuoyunda 'Yenidoğan Çetesi' olarak adı geçen ve yenidoğan bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve bazı bebeklerin ölmesine neden olan 'yenidoğan çetesi' ilgili skandal detaylar ülke gündemini sarsmıştı. 

CİMER' yazılan bir yazı üzerine harekete geçen ekipler, özel hastanelere yönelik denetimleri sıklaştırmış ve çete sürecin sonunca çökertilmişti. En az 12 bebeğin ölümüne neden olan bebek katillerinin faaliyetlerini sürdürdüğü 9 hastanenin kapısına kilit vurulmuştu. Skandal olaya ilişkin 22 kişi ise tutuklanmıştı. 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Yenidoğan Çetesi'ne ilişkin hazırlanan iddianame Bakırköy 22. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Bebek ölümlerine sebebiyet veren şahısların mahkeme önünde hesap vermesi bekleniyor.

 

 

 

Bebek katili Yenidoğan Çetesi'ne ilişkin sıcak gelişme: İddianame kabul edildi! Şimdi hesap vakti... ile ilgili etiketler Yenidoğan çetesi Fırat Sarı
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.