Beklenen tanıtım geldi! Sandık Kokusu yeni konu ve kadrosu ile ekranlara kilitleyecek! İşte tanıtım...

Sandık Kokusu dizisinin merakla beklenen yeni sezonu, izleyicilere yine unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Dizinin ilk sezonunda olduğu gibi, yeni sezonda da sürpriz gelişmeler, karmaşık ilişkiler ve duygusal anlar bizi bekliyor. İşte Sandık Kokusu yeni sezon ilk tanıtımı...

Sandık Kokusu dizinin kadrosuna yeni karakterler katılarak, hikayeye farklı bir boyut kazandırılacak. Bu yeni karakterlerin varlığı, mevcut karakterlerin hayatlarını derinden etkileyecek.

Beklenen tanıtım geldi! Sandık Kokusu yeni konu ve kadrosu ile ekranlara kilitleyecek! İşte tanıtım...

İlk sezonda bağlanan bazı ilişkiler sınanırken, beklenmedik yakınlaşmalar da yaşanacak. İzleyiciler, sevdikleri karakterlerin aşk hayatındaki gelişmeleri merakla takip edecek. Dizinin merkezinde yer alan sırlar ve gizemler, yeni sezonda daha da derinleşecek. Geçmişin izleri, karakterlerin hayatlarını şekillendirmeye devam edecek.

Dizide beklenmedik gelişmeler yaşanacak ve bazı karakterler, geçmişte yaptıklarının sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalacak.

ENGİN ÖZTÜRK RÜZGARI ESECEK

Dizide Karsu'nun patronu rolünü üstlenen Engin Öztürk Karsu'nun hayatının yeniden şekillenmesini sağlayacak gibi görünüyor.

Beklenen tanıtım geldi! Sandık Kokusu yeni konu ve kadrosu ile ekranlara kilitleyecek! İşte tanıtım... ile ilgili etiketler Sandık Kokusu Show TV Engin Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.