Belalı Tanık filminin konusu nedir? Belalı Tanık oyuncuları!

Televizyon ekranlarında bu akşam yayınlanacak olan Belalı Tanık filminin konusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Aksiyon ve macera türü olan filmin oyuncuları izleyiciler tarafından araştırmaya başlandı. İşte Belalı Tanık filminin konusu ve oyuncuları...

Belalı Tanık filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2017 yılında vizyona giren Belalı Tanık filminin yönetmen koltuğunda Patrick Hughes yer alıyor. 5 hafta boyunca vizyonda kalan film 111.013 seyirci tarafından izlenirken 1.484.320,34 TL hasılat elde etti. Başrollerinde Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Elodie Yung, Salma Hayek, Gary Oldman yer alıyor.

BELALI TANIK FİLMİ KONUSU

Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce'nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir kenara koyup, zamanında ve sağ salim mahkemede olmak için güçlerini birleştirirler. Yönetmenliğini Patrick Hughes'un üstlendiği filmde senaryo Tom O'Connor'a emanet. Aksiyon komedisinin kadrosu ise Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek ve Gary Oldman gibi isimlerden oluşuyor.

Belalı Tanık filminin konusu nedir? Belalı Tanık oyuncuları! ile ilgili etiketler film televizyon
GÜNÜN VİDEOSU

Küçükçekmece Sinop Spor’da artık tek hedef 1.lig!

Küçükçekmece Sinop Spor, Halkalı Çamlık Tesisleri'nde yeni futbol sezonunu açtı. Sinop davul zurna ekibinin karşıladığı kalabalık davetlinin katıldığı açılışta, büyük bir heyecan ve coşku yaşandı. Kulüp Başkan Rafet Orhan, yönetim kurulu, taraftarlar, teknik heyet, futbolcular ve sporseverlerle beraber, tek hedeflerinin üç yılda 1.Lig olduğunu söyledi.