Belçika beraberlikle yetindi, Ukrayna veda etti! Ukrayna 0 - 0 Belçika | Maçın özeti

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) E Grubu son hafta maçında, Ukrayna Milli Futbol Takımı ile Belçika Milli Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Müsabakada gol sesi çıkmadı ve 0-0 eşitlikle sona erdi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) E Grubu son hafta maçında, Ukrayna Milli Futbol Takımı ile Belçika Milli Futbol Takımı karşı karşıya geldi.

Müsabakada gol sesi çıkmadı ve 0-0 eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Ukrayna 4 puan ve -2 averajla grubu 4. tamamlayarak turnuvaya veda etti.

Belçika ise 4 puan ve +1 averajla grubu 2. sırada tamamladı ve adını bir üst tura yazdırdı.

MAÇIN ÖZETİ:

Maçın ilk yarısında iki takım da geçiş oyunu sonrasında geliştirdikleri ataklarla gol aradı. Takımlar, yakaladıkları net pozisyonlarda skoru değiştiremeyince devre arasına golsüz eşitlikle girildi.

İkinci yarıda tur atlamak için mutlak galibiyete ihtiyaç duyan Ukrayna, tüm riskleri aldı. Pozisyonlara giren Doğu Avrupa ekibi, bu sırada savunmasında da açıklar verdi. Takımlar ikinci yarıda da gol sevinci yaşayamayınca müsabaka başladığı gibi 0-0 sona erdi.

MAÇIN KARNESİ:

Stat: Stuttgart Arena.

Hakemler: Anthony Taylor, Gary Beswick, Adam Nunn (İngiltere).

Ukrayna: Trubin, Tymchyk, Zabarnyi, Svatok (Dk. 81 Yarmolenko), Matviyenko, Mykolenko (Dk. 58 Zinchenko), Shaparenko (Dk. 70 Vanat), Brazhko (Dk. 70 Stepanenko), Sudakov, Yaremchuk (Dk. 70 Malinovskyi), Dovbyk.

Belçika: Casteels, Vertonghen, Faes, Theate, Castagne, Onana, De Bruyne, Tielemans (Dk. 62 Mangala), Doku (Dk. 77 Bakayoko), Trossard (Dk. 62 Carrasco), Lukaku (Dk. 90 Openda).

Sarı kartlar: Dk. 43 Faes (Belçika), Dk. 69 Dovbyk (Ukrayna).

 

Belçika beraberlikle yetindi, Ukrayna veda etti! Ukrayna 0 - 0 Belçika | Maçın özeti ile ilgili etiketler Ukrayna Belçika Euro 2024 Avrupa Şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.