‘BENİ ZORLA ADAY YAPTILAR’ DİYEN KILIÇDAROĞLU’NUN YENİ PLANI NE? BAY KEMAL GERİ Mİ DÖNÜYOR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ABD ve PKK'ya sert sözlerini, PKK'nın silahlanma çağrısını ve ‘Beni zorla aday yaptılar’ diyen Bay Kemal’in yeni planını ve Ekrem İmamoğluna meydan okumasını tartıştı.

''KARŞIMIZDA BİR TEHDİT VAR''

Bozkurt, ''Hasan Öztürk'ün yazdığı 'PYD'ye razı olmuş içimizdekiler' ifadesi ile bunların tekrardan kafa kaldırdığını gösteriyor. Karşımızda bir tehdit var. Üstüne PKK'nın son dönemde ciddi silahlanma hazırlığı ve provokasyonu söz konusu. Ancak başarabilmeleri mümkün değil. PKK terör örgütü örgütü halkı silandırmaya çalışıyor. İki ayrı yerden 'silahlanın' şeklinde çağrılar var. PKK terör örgütü ABD'nin planlaması çevresinde Suriye'yi bölmenin ilk adımını yerel seçim planıyla yapmaya çalışıyor. Üstüne Irak'taki harekatımı akamete uğratmaya çalışıyorlar. DEM Parti'ye dayanarak sokakları terörize etmeye ve silahlı faaliyetler üzerinden provokasyonlar yapmaya çalışıyorlar. Suriye'deki yapıya mühalemizi engellemek ve Irak'taki operasyonumuzu akamete uğratmak amacıyla her türlü provokasyona hazırlık yapıyorlar. DEM Parti kararının bir an önce verilmesi lazım. Küçük ama etkili bir azınlığa çok dikkat. Cumhur iİtifakı'na zarar verdiler, Türkiye'nin milli politikalarına da zarar vermek istiyorlar.

''YUNANİSTAN ABD VE İSRAİL'E 'TÜRKLER İSRAİL'İ HEDEF ALACAK' DİYOR. İSRAİL'İ KORKUTMAYA ÇALIŞIYOR VE 'TÜRKLERE KARŞI BİZİ DESTEKLEYİN' DİYOR''

Türkiye, İsrail'in merkezde bulunduğu Doğu Akdeniz ve Orta Doğu jeopolitiğinde askeri gücünü Akdeniz ve Doğu Akdeniz'e kıyısı bulunan ülkelere yoğunlaştırıyor. Ek olarak kritik meselelerden biri KKTC'de olacaktır. Önümüzdeki dönemde İsrail'in bulunduğu Doğu Akdeniz jeopolitiğinde önemli gelişmeler olacak. Esas savaşlardan biri Doğu Akdeniz'de olacak. Küresel mücadelede doğu akdeniz son derece stratejik bir noktada. Türkiye jetlerini orada konuşlandırıyordu ama konsept olarak da kuvvetlendirdi. Yunanistan ABD ve İsrail'e 'Türkler İsrail'i hedef alacak' diyor. İsrail'i korkutmaya çalışıyor ve 'Türklere karşı bizi destekleyin' diyor.

''KILIÇDAROĞLU'NUN DEMİRTAŞ'I ZİYARET ETMESİ DEMEK, PKK'NIN GÜNEYDOĞU'DAKİ TERÖR EYLEMLERİNE DESTEK VERMEK DEMEKTİR''

Kılıçdaroğlu'na sadece içeriden değil de Washington ve avrupa gezilerinde dışarıdan birileri de mi aday olmasını istedi? Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş'ı ziyaret etmesi demek, PKK'nın Güneydoğu'daki terör eylemlerine destek vermek demektir. Kılıçdaroğlu kendisini parti içinde güçlü hissediyor ama yanılıyor. Ancak yurt dışından bir misyon verilmiş olabilir, Kılıçdaroğlu'nu kullanmaya devam edeceklerdir.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

‘BENİ ZORLA ADAY YAPTILAR’ DİYEN KILIÇDAROĞLU’NUN YENİ PLANI NE? BAY KEMAL GERİ Mİ DÖNÜYOR? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Ekrem İmamoğlu Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun 6'lı masa Özgür Özel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.