Benim eşim bir kahraman, arkadaşlarını kurtarırken şehit oldu

Ankara TUSAŞ saldırısında gösterdiği kahramanlıkla güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan, gündemin odağında. Erdoğan, arkadaşlarını kurtarmak için hayatını riske atarak kahramanca bir duruş sergiledi.

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan şehit oldu. Saldırıda hayatını kaybeden Erdoğan, mesai arkadaşlarını kurtarmak isterken can verdi. Eşi Pınar Erdoğan, "Benim eşim kahraman. Mesai arkadaşlarının hayatını kurtarmak için şehit oldu." ifadelerini kullandı.

Saldırıda şehit olan 5 kişiden biri de 42 yaşındaki güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan'dı. Erdoğan'ın eşi Pınar Erdoğan, "Şehit olmak istiyordu. 'Ankara'da şehit olamazsın Atakan, şansını kaybettin' derdim. Ankara'da şehit oldu. Benim eşim kahraman." açıklamasını yaptı.

Saldırıda şehit olan 42 yaşındaki Atakan Şahin Erdoğan'ın yanı sıra makine mühendisi Zahide Güçlü, kalite kontrol görevlisi Cengiz Coşkun, çalışan Hasan Hüseyin Cambaz ve taksi şoförü Murat Arslan da hayatını kaybetti. Şehitlerin otopsi işlemleri Keçiören'deki Adli Tıp Kurumu'nda devam ediyor.

Eşim şehit olmak isterdi

Pınar Erdoğan, eşinin şehit olma arzusunu dile getirerek, "Şehit olmak istiyordu. 'Ankara'da şehit olamazsın Atakan, şansını kaybettin' derdim. Ankara'da şehit oldu." şeklinde konuştu. Çiftin 14 ve 5 yaşlarında iki kızı bulunuyor ve Pınar Erdoğan, "Kızlarıma nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum." dedi.

Benim eşim bir kahraman, arkadaşlarını kurtarırken şehit oldu ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Hijyen kuralları hak getire! Kasabın yaptığına bak; etleri araçtan dükkana pis elleriyle taşıdı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hijyen kurallarını hiçe sayan kasap, çıplak elleriyle taşıdığı etlerin üstüne kirli kartonları koyarak aracına yükledi. Çevredeki vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Hindistan sokak lezzetleri yorumları yapılan hijyen skandalı kameraya kaydedildi.