Bentley de var Porsche da! TMSF, elindeki lüks otomobilleri satışa çıkarıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), aralarında Bentley, Mercedes, Porsche gibi lüks markaların da bulunduğu otomobilleri satışa çıkarıyor. İhale, 7 Kasım'da TMSF'nin Esentepe'de bulunan binasında düzenlenecek. İşte detaylar...

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), elindeki lüks araçları satışa çıkarıyor. 

Bentley de var Porsche da! TMSF, elindeki lüks otomobilleri satışa çıkarıyor

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, yeni muhammen bedellerle araç satış ihalesi düzenlenecek. TMSF, daha önceki ihalelerde satılmayan araçları farklı oranlarda indirim yaparak yeniden satışa çıkardı.

Aralarında Bentley, Mercedes, Porsche gibi lüks markaların da bulunduğu otomobiller, 7 Kasım'da TMSF'nin Esentepe'de bulunan binasında düzenlenecek ihale ile satılacak.

Bentley de var Porsche da! TMSF, elindeki lüks otomobilleri satışa çıkarıyor - Resim : 2

DOLANDIRICILARA KARŞI UYARI 

TMSF lüks araçları ucuza ayarlayabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyarmıştı. 

Söz konusu basın açıklamasında “Kamuoyunda ‘çantacı, aracı, komisyoncu’ gibi isimlerle tanımlanan kötü niyetli şahıslara karşı dikkatli olunması gerektiği, duyurusu yapılmadan, çok düşük bedellere araç alınmasının mümkün olmadığı” vurgulanmıştı.

TMSF’nin resmi internet sitesinde lüks araç ihalesinden başka araç satış ihale duyuruları da yer alıyor.

 
Bentley de var Porsche da! TMSF, elindeki lüks otomobilleri satışa çıkarıyor ile ilgili etiketler ekonomi Otomobil Mercedes TMSF
GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Mühendisi: Hainlere inat daha fazla çalışacağız daha fazla üreteceğiz

Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen mühendislerden birinin sözleri tüyleri diken diken etti. Mühendis "Hainlere inat daha çok çalışacağız daha fazla üreteceğiz!" dedi.