Beren Saat'ten yeni bir proje daha! Alacağı para dudak uçuklattı

Beren Saat, Türk dizi ve sinema dünyasının en sevilen isimlerinden biri olmaya devam ediyor. "Aşk-ı Memnu" ve "Fatmagül'ün Suçu Ne" gibi unutulmaz yapımlarla adını duyuran başarılı oyuncu, yeni bir proje için anlaşma imzaladı. İşte Beren Saat'in kazanacağı o ücret...

Son olarak Netflix'te yayınlanan "İstanbul İçin Son Çağrı" filmiyle büyük beğeni toplayan Beren Saat, bu kez daha kısa soluklu bir projede yer alacak. Dört bölümden oluşacak olan mini dizi, izleyicilere farklı bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

15 MİLYON TL KAZANACAK

Güzel oyuncu, bu özel proje için oldukça yüksek bir ücret talep etti ve iddialara göre 4 bölümlük mini diziden 15 milyon TL kazanacak. Bu ücret, Beren Saat'in Türk dizi sektöründeki yerini ve başarısını bir kez daha gözler önüne seriyor.

ÇEKİMLER SONBHAR'DA BAŞLIYOR

Beren Saat'in hayranları için müjdeli haberler devam ediyor. Mini dizinin çekimlerine sonbaharda başlanması planlanıyor. Yani çok yakında ünlü oyuncuyu yeni bir rolde izleme fırsatı bulacağız.

YENİ BİR PROJEDE YER ALACAK

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldığı "İstanbul İçin Son Çağrı" filminde özellikle dikkat çeken orgazm sahnesi uzun süre konuşulmuştu. Beren Saat, yeni projesiyle de gündemde kalmaya devam edecek gibi görünüyor.

PROJE MERAK EDİLİYOR

Henüz projenin adı ve konusu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Beren Saat'in bu kadar iddialı bir projeye imza atması, hayranlarını heyecanlandırdı.

DİJİTAL PLATFORMDA YAYINLANMASI BEKLENİYOR

Tıpkı "İstanbul İçin Son Çağrı" gibi, yeni mini dizi de büyük ihtimalle bir dijital platformda yayınlanacak. Bu sayede geniş bir kitleye ulaşması bekleniyor.

Beren Saat'in yeni projesi, Türk dizi sektörüne yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Hem oyuncunun hayranları hem de dizi severler, bu projeyi sabırsızlıkla bekliyor

Beren Saat'ten yeni bir proje daha! Alacağı para dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Beren Saat
GÜNÜN VİDEOSU

Tasmasız kangal minik köpeği sahibinin gözü önünde parçaladı, kadın kalp krizi geçirdi

Ataşehir'de Toffy isimli köpeğini site bahçesinde gezdirmeye çıkaran kadın hayatının şokunu yaşadı. Sahipleri tarafından serbest bırakılan kocaman kangal köpeği, poddle cinsi minik köpeği parçalayarak öldürdü. Saldırıya bir türlü engel olamayan Leyla Kezer isimli hayvan sever kalp krizi geçirdi.