Beşiktaş Hatayspor özet izle

Beşiktaş Hatayspor özet izle! Süper Lig 39. hafta maçında Beşiktaş Hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Mücadele bitiminde Beşiktaş Hatayspor maçının geniş özeti ve golleri burada.

Süper Lig’de 39. hafta maçında lider Beşiktaş evinde Vodafone Park’ta Hatayspor’u konuk ediyor. 1 Mayıs Cumartesi akşamında saat 20.30’da başlayan Beşiktaş Hatayspor maçında siyah beyazlılar ilk yarıyı rakibi karşısında 5-0 önde tamamladı. Mücadele 7-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile devam ediyor.

Beşiktaş’ın gollerini D. Akintola (2 kk) C. Larin (11) C. Larin (14) G. N'Koudou (38) R. Yılmaz (44) C. Larin (55) C. Larin (65) kaydetti.

Beşiktaş Hatayspor özet izle

2' GOL! Ghezzal'ın sol kanattan ön direğe doğru kullandığı köşe vuruşunda Akintola ters bir kafa vurdu ve topu kendi ağlarına gönderdi.

11' GOL! Atiba'nın pasıyla ceza sahasının sağında topla buluşan Larin, dar açıdan yakın direk dibine sert bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.

14' GOL! Rosier'in pasıyla yay topla buluşan Ljajic, bekletmeden Larin'i gördü. Larin, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topun dibine girdi ve fileleri havalandırdı.

38' GOL! Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Ghezzal'ın pasıyla topla buluşan N'Koudou, şut açısını yaratıp vuruşunu yaptı. Ribeiro'dan da seken top ağlara gönderdi.

44' GOL! Ghezzal'ın pasıyla sağ kanattan ceza sahasına sokulan Rosier topu arka direğe sert kesti. O noktada topa dokunan Rıdvan topu ağlara gönderdi.

55' GOL! Yusuf'un hatalı geri pasında ceza sahasında topla buluşan Larin, şık bir plase ile topu filelere gönderdi.

65' GOL! Sağ kanattan Rosier'in ortasında arka direkte Larin topa dokundu ve topu fbir kez daha filelere gönderdi.

Beşiktaş Hatayspor özet izle - Resim : 2

Beşiktaş'ın da 11'i belli oldu: Ersini Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Ljajic, N'Koudou, Ghezzal, Larin.

Hatayspor'un 11'i belli oldu: Munir, Popov, Pablo Santos, Billong, Katranis, Aabid, Riberio, Traore, Akintola, Boupendza, Diouf.

BEŞİKTAŞ HATAYSPOR GENİŞ MAÇ ÖZETİ İZLE

Beşiktaş Hatayspor özet izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.