Beşiktaş hocasından sonra gözünü transfere çevirdi! İşte Kartal'ın ilk transferi

Teknik direktörlük görevine Hollandalı Giovanni van Bronckhorst'u getiren Beşiktaş, gözünü transfere çevirdi. Siyah beyazlı ekip ilk transferini Kasımpaşa'dan yapmaya hazırlanıyor.

Son olarak takımın başına Giovanni van Bronckhorst'i getiren Beşiktaş, transferde hızı yükseltti. Siyah-beyazlı ekibin kurmayları, Süper Lig'in yıldız futbolcusunu listeye aldı.

BEŞİKTAŞ, PAŞA'DAN YASİN'İ İSTEDİ

Beşiktaş, Kasımpaşa'nın 2006 doğumlu stoperi Yasin Özcan'ı bitirmek üzere... Sol bekte de oynayabilen genç savunmacı için izleme komitesi sezon boyunca takip edilen maçlardan olumlu bir rapor çıkarıp bunu yönetime sunmuştu.

5 YILLIK SÖZLEŞME

Yasin Özcan ile de görüşen Kartal, oyuncunun kulübüyle de bonservis için pazarlığa girişti. Kasımpaşa'dan onay alındıktan sonra Yasin'le de masaya oturacak olan yönetimin genç oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

2022'DE A TAKIM'A ÇIKTI

2022 yılında Kasımpaşa Futbol Akademisi'nden A Takım'a yükselen genç oyuncu, süre almaya başladığı 23-24 sezonunda takımıyla toplam 39 maça çıktı ve 2 gol ve 1 asistlik istatistiği hanesine yazdı. 

Beşiktaş hocasından sonra gözünü transfere çevirdi! İşte Kartal'ın ilk transferi ile ilgili etiketler Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.