Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor.

Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.

Bugün yapılan genel kurulda kongre üyelerinin Galatasaray aleyhinde yaptığı ve küfür de içeren tezahürata, o sırada kürsüde bulunan Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat alkışlarıyla eşlik ettiği görüldü.

SARI-KIRMIZILILAR'DAN TEPKİ 

Gazeteci Ertem Şener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Galatasaray yönetimiyle konuştum. Beşiktaş kurulunda yaşananları sordum. ‘Yunus için ortalığı ayağa kaldıranlar, küfür ediyorlar. Yarın Rams Park’a gelecekler. Başkan Hasan Arat ve yöneticilerin elini hangi samimiyetle sıkacağız, merak ediyoruz’ dediler.” açıklamasını yaptı.

YUNUS AKGÜN KONUSUNDA YAŞANANLAR

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın oyuncusu Yunus Akgün, sosyal medya hesabından Beşiktaş’a küfür içeren bir paylaşımda bulunmuştu.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen yıldız oyuncuya sadece para cezası verilince, derbide sahaya çıkma fırsatı doğmuştu.

Bu karar sonrası siyah-beyazlılı yönetim kararı eleştirerek çok tepki göstermişti.

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat! ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray küfür

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

MİT’ten PKK’ya TUSAŞ Harekatı! Örgüt karargahları, eğitim kampları işte böyle yerle bir edildi!

MİT tarafından Suriye ve Irak’ın kuzeyinde PKK/YPG’ye ait toplam 157 noktaya operasyon icra edildi. Özellikle PKK/YPG’nin savunma sanayi tesisleri öncelikli olarak hedef alındı, hedefler arasında örgüt karargahları, askeri eğitim kampları, lojistik/teknik depolar ile silah/mühimmat depoları bulunuyor.