Beşiktaş Napoli maçı saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ndeki 4. maçında Napoli'yi konuk edecek. Peki bu maç saat kaçta oynanacak ve hangi şifresiz kanalda yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçında Beşiktaş Vodafone Arena'da Napoli'yi konuk edecek. İtalya'da oynanan maçı 3-2 kazanan Kara Kartal, İstanbul'da 3 puanı alıp grupta avantaj elde etmek istiyor. Bu mücadele saat farkından dolayı alıştığımız gibi 21.45'te başlamayacak!

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI İLK KEZ 20.45'TE

Avrupa ülkelerinin kış saati uygulamasına geçmesi sebebi ile Türkiye ile Avrupa arasındaki saat farkı açıldı. Normalde Avrupa ülkeleriyle 1 saat olan fark böylelikle 2'ye çıkarken. İngiltere ile ise farkımız 3 saat oldu. Böylelikle yıllardır 21.45'te başlayan Şampiyonlar Ligi maçlarının Türkiye'deki saatleri değişti. Beşiktaş-Napoli karşılaşmasıda bu açıdan ilk olacak. Bu karşılaşma TSİ 20.45'te başlayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin diğer maçları ise Avrupa'nın kış saati uygulamasına geçtiği için TSİ 22.45'te başlayacak.

#VodafoneArena'nın muhteşem atmosferinde tarihi bir gün yaşayacağız. Zafer inananlarındır! pic.twitter.com/rvzr02HI1c

— Beşiktaş JK (@Besiktas) 31 Ekim 2016

MAÇI TRT 1 ŞİFRESİZ VERECEK

Beşiktaş ile Napoli arasındaki mücadeleyi futbolseverler TRT 1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izleyebilecek.

İDO'DAN BEŞİKTAŞ-NAPOLİ MAÇI İÇİN EK SEFER

İDO, Beşiktaş-Napoli Şampiyonlar Ligi karşılaşması için İstanbul'dan Bursa'ya deniz otobüsü ek seferi düzenleyecek.

İDO'dan yapılan açıklamada, yarın Vodafone Arena'da oynanacak Beşiktaş-Napoli Şampiyonlar Ligi karşılaşması sonrası İstanbul’dan Bursa’ya deniz otobüsü ek seferi düzenlenerek taraftara kolaylık sağlanacağı belirtildi.

İDO'nun ek seferiyle futbol keyfine ve şampiyonluk heyecanına daha fazla taraftarın ortak olabileceği ifade edilen açıklamada, İDO'nun, 20.45'te başlayacak Beşiktaş-Napoli karşılaşması öncesi taraftarları, 14.30 ve 16.30 Bursa'dan kalkışlı tarifeli seferlerle Beşiktaş'a ulaştıracağı aktarıldı.

Açıklamada, maç bitimi sonrasında ise 23.30'da Beşiktaş kalkışlı, 01.40'ta Bursa'ya varışlı olacak şekilde ek sefer düzenleneceği kaydedildi.

Beşiktaş Napoli maçı saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?

Beşiktaş Napoli maçı saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Napoli UEFA Şampiyonlar Ligi saat kaçta hangi kanalda şifresiz
GÜNÜN VİDEOSU

Ayvalık'ta Atatürk heykeline balyozla saldıran şahsı vatandaşlar etkisiz hale getirdi

Ayvalık'ta Atatürk heykeline çıkarak elindeki balyozla saldıran M.Ç. isimli şahıs, vatandaşların müdahalesi ile etkisiz hale getirildi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.