Beşiktaş Nicola Zalewski için devreye girdi! Okan Buruk istedi, Giovanni van Bronckhorst alıyor

Yaz transfer sezonunda Galatasaray'a transferi son anda iptal olan Roma oyuncusu Nicola Zalewski için Beşiktaş'ın devreye girdiği iddia edildi.

Devre arasında en az iki transfer yapacak Beşiktaş, bilindiği gibi süratli ve çok yönlü bir kanat oyuncusu arıyor. Gündemdeki isimlerden biri de Galatasaray'a transferi son anda yatan Nicola Zalewski'den başkası değil.

Roma ile olan kontratı haziranda bitecek futbolcu ocak ayında istediği kulüple yeni sezon devreye girecek şekilde ön protokol yapma hakkına sahip durumda. Bu avantajı değerlendirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, oyuncuyla resmi görüşmelere başlamak için geri sayımda.

ROMA İLE İLK TEMAS

Siyah-beyazlılar, Roma ile de temasa geçecek. İtalyan kulübü, düşük bir bonservisi kabul ederse Zalewski'nin ocak ayında da transfer edilmesi mümkün. Bu oyuncu hem bekte hem de kanatlarda forma giyebilen, üçlü savunmaya yatkın, hücum karakterine sahip bir isim.

Van Bronckhorst'un da Zalewski'nin transferine onay verdiği biliniyor.

(Sözcü)

Beşiktaş Nicola Zalewski için devreye girdi! Okan Buruk istedi, Giovanni van Bronckhorst alıyor ile ilgili etiketler Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'tan videolu açıklama: Yabancı bir firma olsam dokunamazlardı!

Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş ürünlerinde “domuz eti” tespit edilmesi sonrası video ile açıklama yaptı. Akkaş, "Bu ülkede yabancı bir firma olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı.." dedi.