Beşiktaş Şampiyonlar Ligi grubundan nasıl çıkar?

Benfica ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma iddiasını sürdürdü Peki siyah-beyazlılar gruptan nasıl çıkar?

UEFA Şampiyonlar Ligi B grubundaki temsilcimiz Beşiktaş, Benfica ile 3-3 berabere kalarak 5 maç sonunda 7 puana ulaştı ve gruptan çıkma iddiasını sürdürdü. Grubun diğer maçında Napoli Dinamo Kiev ile golsüz berabere kalarak da siyah-beyazlıların ekmeğine yağ sürdü. Peki Beşiktaş gruptan nasıl çıkar? İşte ihtimaller...

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi grubundan nasıl çıkar?

GALİBİYET YETİYOR

Beşiktaş’ın yer aldığı B Grubunda tablo iyiden iyiye netleşti. Benfica ile Napoli 8'er pulanla ilk iki sırayı paylaşırken Beşiktaş 7 puanla ikinci, Dinamo Kiev de 2 puanla sonuncu sırada yer alıyor. Ukrayna ekibinin Beşiktaş maçı öncesi ne Şampiyonlar Ligi'nde ne de Avrupa Ligi'nde devam etme iddiası kalmadı. Temsilcimiz eğer Dinamo Kiev'i yerse 10 puana ulaşarak diğer maçın sonucuna bakmadan gruptan çıkacak.

Eğer Beşiktaş Dinamo Kiev ile berabere kalırsa Benfica-Napoli maçında Benfica'nın kazanmasını bekleyecek. Eğer bu maç berabere biterse siyah beyazlılar yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Napoli kazanırsa Beşiktaş yine 3. olarak Avrupa ligi'nde devam edecek.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi grubundan nasıl çıkar? ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi gruptan nasıl çıkar
GÜNÜN VİDEOSU

Ayvalık'ta Atatürk heykeline balyozla saldıran şahsı vatandaşlar etkisiz hale getirdi

Ayvalık'ta Atatürk heykeline çıkarak elindeki balyozla saldıran M.Ç. isimli şahıs, vatandaşların müdahalesi ile etkisiz hale getirildi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.