Beşiktaş Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı mı? 2021 Şampiyonlar Ligi ayak bastı parası ne kadar?

İngiltere Premier Ligi’nde sezon sona erdi. Beşiktaşlı taraftarların yakından takip ettiği son haftada beklenen oldu. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi gruplara doğrudan kaldı mı? İşte Şampiyonlar Ligi ayak bastı parası

Ve sonunda beklenen oldu. Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş’a bir müjde de Şampiyonlar Ligi’nden geldi. Siyah beyazlılar, Chelsea'nin Premier Lig'i 4. sırada bitirmesi sonrasında Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılmaya hak kazandı.

Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi'nden ayak bastı parası olarak 308 milyon lira alacağı belirtildi.

Chelsea ligin son haftasında kabustan uyandı. Aston Villa'ya 2-1 kaybeden Chelsea, Leicester City'nin yenilmesiyle sezonu dördüncü bitirdi. Leicester City kazansaydı Chelsea ligi beşinci sırada tamamlayacak ve Beşiktaş’ta Şampiyonlar Ligi finalini bekleyecekti.

İşte Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde muhtemel rakipleri:

Bayern Münih
Manchester City
Inter
Sporting Lizbon
Real Madrid
Barcelona
Atletico Madrid
Manchester United
Ajax
RB Leipzig
Zenit
Sevilla

 

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı mı? 2021 Şampiyonlar Ligi ayak bastı parası ne kadar? ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.