Beşiktaş'ın 10 milyon euroluk rekor transferi Ernest Muci Giovanni van Bronckhorst'un planları arasında yok

Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Portekizli yıldız Rafa Silva'yı 10 numara bölgesinde kullanmayı düşünüyor. Geçen sezon devre arasında 10 milyon euro bedelle transfer olan Ernest Muci ise yedek kulübesinde hamle oyuncusu olacak.

Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Portekizli yıldız Rafa Silva'yı 10 numara bölgesinde kullanmayı düşünüyor.

Kanatlarda da Milot Rashica ve Semih Kılıçsoy'u düşünen tecrübeli teknik adamın orta sahada ise Al-Musrati ve Gedson Fernandes ikilisini tercih etmesi bekleniyor.

HAMLE OYUNCUSU OLACAK

Geçen sezonun devre arasında transfer edilen Arnavut 10 numara Ernest Muci'nin ise ilk 11'de yer almayacağı ve kulübede hamle oyuncusu olacağı da gelen haberler arasında.  

(Takvim)

Beşiktaş'ın 10 milyon euroluk rekor transferi Ernest Muci Giovanni van Bronckhorst'un planları arasında yok ile ilgili etiketler Ernest Muçi Beşiktaş Giovanni van Bronckhorst
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.