Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu! Ernest Muçi için Premier Lig'den 15 milyon euroluk teklif

Beşiktaş'ta formasından uzak kalan Ernest Muçi'ye transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Arnavut yıldıza Premier Lig ve Suudi Arabistan'dan ilgi olurken, Beşiktaş yönetimi Muçi için 15 milyon euro istiyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un ilk 11'de forma şansı vermediği Ernest Muçi'ye İngiltere Premier Lig ve Suudi Arabistan'dan transfer teklifleri geldiği ileri sürüldü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Aston Villa'nın, Muçi için Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. İngiliz kulübünün bu transferi 15 milyon Euro maliyetle tamamlamayı hedeflediği belirtildi.

Arnavut futbolcu, Legia Varşova forması giyerken Konferans Ligi'nde Aston Villa'ya iki maçta 3 gol atmıştı. İngiliz takımının Muçi'ye ilgisi o günden beri devam ediyor.

23 yaşındaki orta sahaya, Suudi Arabistan Ligi'nden de teklif geldiği belirtildi. Hem Beşiktaş'ın hem de Muçi'nin teklifleri değerlendirdiği, birkaç gün içinde bu konuda önemli gelişmeler yaşanabileceği kaydedildi.

Rafa Silva'nın transferi ile birlikte forma şansı azalan Arnavut yıldız, G.Saray ile oynanan Süper Kupa finalinde sonradan oyuna dahil olmuş, Samsunspor maçında ise süre alamamıştı.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'ya satın aldığı Ernest Muçi, siyah beyazlı formayla 17 maça çıkarken 4 kez fileleri havalandırdı.

Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu! Ernest Muçi için Premier Lig'den 15 milyon euroluk teklif ile ilgili etiketler Ernest Muçi Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Polise 36 kurşun sıkmış! Kılıç: Bu üçüncü saldırı oldu, son sanda kurtuldum

Fatih Haseki Sultan Mahallesi’nde silahlı baskın yapılan TÜMYAD Başkanı Salih Kılıç, SuperHaber’e konuştu. Kılıç ,dün gece yapılan baskın ve saldırıdan son anda kurtulduğunu belirterek ”Bu derneğimize ve bana yapılan üçüncü saldırı .Gelen sahte kimlikli ve silahlı kişi, polise tam 36 kurşun sıkmış. Bölücü terör örgütü PKK ve FETÖ’den şüpheleniyorum. Yakalananlar sadece maşa" dedi.