Beşiktaş'ın Emirhan Topçu ısrarı devam ediyor! İşte yapılan teklifin detayları

Beşiktaş, Emirhan Topçu'nun transferi için Çaykur Rizespor'a 3 futbolcu önerdi. Siyah-beyazlıların Ajdin Hasic, Francisco Montero ve Kartal Kayra Yılmaz'ı takasta teklif ettiği ancak Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut'un veto ettiği belirtildi.

Yeni sezon öncesinde stoper bölgesine Gabriel Paulista'yı Transfer eden Beşiktaş, bir ismi daha takıma kazandırmak istiyor.

Siyah-beyazlılarda stoper transferinde öne çıkan isim Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu.

Sabah gazetesinde yer alan haberde Beşiktaş'ın bu transfer için Çaykur Rizespor'a Ajdin Hasic, Francisco Montero ve Kartal Kayra Yılmaz'ı önerdiği ancak bu teklifin kabul edilmediği belirtildi.

Çaykur Rizespor'un para artı Amir Hadziahmetovic'i kiralık olarak istediği ancak 27 yaşındaki oyuncunun teklife sıcak bakmadığı kaydedildi.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ

Siyah-beyazlıların Emirhan Topçu için 3 milyon euro önerdiği ve Karadeniz ekibinin 5 milyon euronun altına indiği ifade edildi.

23 yaşındaki stoperle İspanya'dan Las Palmas da ilgileniyor.

Beşiktaş'ın Emirhan Topçu ısrarı devam ediyor! İşte yapılan teklifin detayları ile ilgili etiketler Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.