Beşiktaş'ın genç yıldızı Mustafa Hekimoğlu'na Avrupa'dan talip yağıyor! Yönetim gidişine tek şartla izin verecek

Beşiktaş'ın 17 yaşındaki genç yıldızı Mustafa Hekimoğlu için Avrupa ekipleri sıraya girmiş durumda. Beşiktaş yönetimi ise Mustafa Hekimoğlu'nun ayrılığına tek şartla izin verecek.

Beşiktaş'ın altyapısından yetişen Mustafa Hekimoğlu süre bulduğu maçlardaki performansıyla dikkat çekti. 17 yaşındaki futbolcu Mustafa Hekimoğlu için Avrupa'nın önemli kulüpleri harekete geçti.

İspanya, İngiltere, İtalya ve Fransa'dan Hekimoğlu için teklifler alındığı iddia edildi. Siyah Beyazlı yönetimi ise genç oyuncunun ayrılığına yalnızca astronomik bir teklif gelmesi halinde onay verecek.

Siyah-beyazlılar, Hekimoğlu'nu satmayı düşünürken, ancak yüksek bir bedelle bu transferi gerçekleştirebileceklerini belirtiyor.

PERFORMANSI

Kara kartalın 17 yaşındaki genç santraforu Mustafa Hekimoğlu, Beşiktaş formasıyla çıktığı 6 maçta 1 kez fileleri havalandırdı.

(Fanatik)

Beşiktaş'ın genç yıldızı Mustafa Hekimoğlu'na Avrupa'dan talip yağıyor! Yönetim gidişine tek şartla izin verecek ile ilgili etiketler Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Halk TV umduğunu bulamadı! İstediği cevabı alamayan İsmail Küçükkaya yayını kesti: Tamam uzatmasın!

CHP’nin fonladığı Halk TV'de İzmir'deki bir okul önünden geçen yola ilişkin şikayetler olduğu gerekçesiyle yapılan canlı yayında bir velinin sözleri gerilime neden oldu. Mikrofon uzatılan velinin "Talebim yok çok memnunum" sözleri üzerine İsmail Küçükkaya, röportaja "Tamam peki tamam uzatmasın" ifadeleriyle müdahale etti.