Beşiktaşlı Rafa Silva'nın performansı Portekiz basınında ses getirdi

Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa mücadelesine odaklanan Beşiktaş, önceki akşam hazırlık maçında Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerken yeni transfer Rafa Silva yıldızlaştı.

Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa mücadelesine odaklanan Beşiktaş, önceki akşam hazırlık maçında Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerken yeni transfer Rafa Silva yıldızlaştı.

Grazer sınavında iyi futbolu ile dikkat çeken, 1 de gol atan Rafa, Başkent ekibi karşısında benzer bir tablo sergiledi. Ağları 2 kez sarsarken, futboluyla camiayı mutlu etti.

Tecrübeli hücumcunun performansı, ülkesi Portekiz'de de ses getirdi. O Jogo, Rafa Silva'nın harika bir oyun ortaya koyduğunun altını çizerken, takım arkadaşı Gedson ile birlikte sahanın en iyi iki isminden birisi olduğunu yazdı.

"SEZON ÖNCESİ İYİ SİNYALLER VERDİ"

A Bola ise "Rafa Silva, Beşiktaş'a zafer kazandırdı. Maçın öne çıkan önemli ismiydi. Sezon öncesi takımına çok önemli katkılarda bulunacağının sinyallerini verdi" ifadelerini kullandı.

Siyah beyazlı kulübün bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Portekizli yıldız, sezon başına 6 milyon Euro'dan 3 yıllık mukaveleye imza atmıştı. Sözleşmesi 30 Haziran 2027'de dolacak olan oyuncunun güncel piyasa değeri 14 milyon Euro civarında. 

Beşiktaşlı Rafa Silva'nın performansı Portekiz basınında ses getirdi ile ilgili etiketler Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın katili ya da katilleri bu videoda mı saklı? Kadını bakın nasıl susturdular?

Diyarbakır'ı Bağlar ilçesinde 21 Ağustos Çarşamba günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra bu sabah cansız bedenine ulaşılmıştı. Cenaze hazırlıklarına başlayan köyden sosyal medyaya servis edilen bir video ise Narin'in katilini ya da katillerini mi saklıyor sorusunu akıllara getirdi.