Beşiktaş'ta Alex Oxlade-Chamberlain gerçeği ortaya çıktı! Çıkarttığı tüm zorlukların sebebi Samet Aybaba'nın tavrı

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen ancak başka bir takıma da transfer olmayı kabul etmeyen Alex Oxlade-Chamberlain, maaşını alıp kadroda kalmayı tercih etti. Alex Oxlade-Chamberlain'in kulübe zorluk çıkarma sebebinin Samet Aybaba'nın tavrı olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Daniel Amartey, yıllık ücretleri nedeniyle takımda kalmak için diretiyor. İngiliz oyuncu Alex Oxlade-Chamberlain için de aynı durum söz konusu olsa da İngiliz futbolcunun daha önce yaşadığı bir olay nedeniyle sorun çıkardığı iddia edildi.

CHAMBERLAIN KIRGIN

Chamberlain, kulübün yaz kamp dönemindeki tavrı nedeniyle kırgın. Sportif Direktör Samet Aybaba'nın oyuncuyu kamp kadrosuna dahil ettiremediği öğrenildi.

ÇOK İÇERLEDİ

Bu nedenle kulübe tavırlı olan İngiliz futbolcu kendisine yapılan muameleye çok içerledi.

ZORLUK ÇIKARDI

Chamberlain bu sebeple ayrılığı düşünse de anlaşma noktasına gelince Beşiktaş'a zorluk çıkardı. 

(Takvim)

Beşiktaş'ta Alex Oxlade-Chamberlain gerçeği ortaya çıktı! Çıkarttığı tüm zorlukların sebebi Samet Aybaba'nın tavrı ile ilgili etiketler Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.