Beşiktaş'ta Ernest Muci dönemi devre arasında sona eriyor

Beşiktaş'a büyük beklentilerle gelen ve bonservis rekoru kırılan Ernest Muci, beklentilerin bir hayli altında kalmıştı. Yaz transfer sezonunda takımda kalan Ernest Muci'nin Ocak ayında takımdan ayrılması bekleniyor.

Beşiktaş'ın büyük umutlarla transfer ettiği Ernest Muçi, beklentilerin altında kaldı.

Siyah beyazlı kulüp, yıldız futbolcunun bonservisine 10 milyon euro ödemişti. Ancak 23 yaşındaki futbolcu, henüz bekleneni veremedi. Beşiktaş'tan ayrılıp ayrılmayacağı tartışma konusu olan yıldız futbolcu için dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

"HAYALİM İNGİLTERE" DEMİŞTİ

Legia Varşova'dan transfer edilen Muçi, hayalinin İngiltere olduğunu ve bir gün burada futbol oynamak istediğini söylemişti. Beşiktaş macerasının ardından İngiltere'ye transfer olacağının mesajını verdi.

HAREKETE GEÇTİLER

23 yaşındaki futbolcu, İngiltere'de oynama hayaline kavuşmaya hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre; İngiliz futbolunun 2 önemli kulübü, West Ham ve Aston Villa, oyuncuyu yakın takibe aldı. Beşiktaş'ta Süper Lig ve Avrupa'da göstereceği performansı yakından takip edecek olan İngilizler, devre arasında siyah beyazlıların kapısını yaklaşık 15 milyon euro'luk bir bedelle çalmayı planlıyor.

Beşiktaş'ta bugüne kadar 21 maça çıkan Ernest Muçi, 5 gol attı.

(Akşam)

Beşiktaş'ta Ernest Muci dönemi devre arasında sona eriyor ile ilgili etiketler Ernest Muçi Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Eli alçılı adamın yumrukları sosyal medyayı salladı

Elazığ'da iki şahıs, Kültür Park içerisinde tekme yumruk birbirine girdi. Kavga eden şahıslardan birinin elinin alçılı olması dikkat çekti.