Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst yedek oyuncuların durumundan memnun değil

Üç kulvardaki 7 maçta yenilmeyen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un memnun olmadığı bir durum var: Kulübeden girip takıma katkı sağlayacak isimler.

Sezona Süper Kupa zaferiyle başlayan, Süper Lig'deki ilk puan kaybını Trabzon deplasmanında yaşayan ancak üç kulvardaki 7 maçta yenilmeyen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un memnun olmadığı bir durum var: Kulübeden girip takıma katkı sağlayacak isimler.

As takımını ve ilk 11'ini belirleyen Hollandalı hocanın yedeklere uyarılarda bulunduğu ortaya çıktı.

"HAZIR OLMAYAN FORMA BEKLEMESİN"

Yardımcısı Van Gastel'den bu isimlerle özel olarak ilgilenmesini isteyen Van Bronckhorst'un "Sezon uzun. Herkese ihtiyacımız var. Ama giren, çıkanı aratmamalı. Herkes kendini ilk 11'de oynayacakmış gibi hazır tutsun. Fiziksel ve mental olarak hazır olmayan, forma beklemesin" dediği öğrenildi.

Gio'nun işaret ettiği oyuncuların Salih Uçan, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Ernest Muçi, Onur Bulut ve Cher Ndour olduğu kaydedildi.

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst yedek oyuncuların durumundan memnun değil ile ilgili etiketler Beşiktaş Giovanni van Bronckhorst
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.