Beşiktaş'ta gözden düşen Ernest Muçi Premier Lig yolcusu! 10 milyon euroluk teklif

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un gelişiyle gözden düşen Ernest Muçi için İngiliz basınından flaş bir haber gündeme geldi. Premier Lig ekibi Aston Villa, Ernest Muçi için 10 milyon euroyu gözden çıkarttı.

Yaptığı takviyelerle sezona oldukça iyi başlayan Beşiktaş'ta ayrılacak isimlerin durumu da merak konusu. Siyah-Beyazlılar'da takımdan ayrılması beklenen isimler konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

MUCI'YE 10 MİLYON EURO!

Takıma gelen isimler kadar gönderilecek futbolcular da merak edilirken, İngiliz basını Ernest Muci'yle ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Haberlere göre; Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Beşiktaş'tan Ernest Muçi'ye talip oldu. İngiliz temsilcisinin bu transfer için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi. Haberde ayrıca teknik direktör Giovanni van Bronckhorst döneminde Arnavut oyuncunun fazla forma şansı bulamadığına dikkat çekildi.

BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta 17 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu, 4 gollük katkı sağlamıştı. Kara Kartal, Muci'yi, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Legia Varşova'dan 10 milyon Euro karşılığında almıştı.

(Fanatik)

Beşiktaş'ta gözden düşen Ernest Muçi Premier Lig yolcusu! 10 milyon euroluk teklif ile ilgili etiketler Ernest Muçi Beşiktaş Aston Villa
GÜNÜN VİDEOSU

Eğitim sözleri çarpıtılmıştı! Hulusi Akar'dan ders gibi cevap: Allah’tan korkmayanlara sözümüz yok!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "Eğitimin amacı Allah korkusu ve kuldan utanmadır." sözleri sonrası gelen tepkilere tek cümleyle cevap verdi. Akar, sosyal medya hesabından "Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, söyleyecek sözümüz yoktur!" ifadelerini kullandı.