Beşiktaş'ta Ocak ayının ilk ayrılığı belli oldu! Taraftarlar sahada izlemeye tahammül edemiyor, teknik heyet de fişini çekti

Yaz transfer sezonunda 20'yi aşkın ayrılık yaşanan Beşiktaş'ta bir önceki yönetimin aldığı isimlerin verimsizliği başka ayrılıkları da getirecek. Devre arasında takıma veda edecek ilk isim, taraftarların sahaya görmeye bile dayanamadı Jean Onana olacak.

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetiminin, devre arasında elden çıkaracağı ilk isim belli oldu.

İLK YOLCU JEAN ONANA

Kadrosunda 14 yabancısı bulunan ve transfer yapabilmek için oyuncu göndermesi gereken Siyah-Beyazlı yönetimin listesinde ilk ismin Jean Onana olduğu öne sürüldü.

KİRALIK YA DA BONSERVİSİYLE

Beşiktaş'a transfer olduğu günden beri beklentilerin altında kalan ve Ajax maçındaki performansıyla büyük tepki alan 24 yaşındaki Kamerunlu ön liberonun kiralık ya da bonservisiyle takımdan ayrılması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TA NE YAPTI?

Geçtiğimiz sezon başında Fransız ekibi Lens'tan 4 yıllığına kadroya katılan ve yıllık 1,5 milyon Euro kazanan Onana, Beşiktaş formasıyla çıktığı 16 maçta gol sevinci yaşayamazken 1 asist üretti. 

(Takvim)

Beşiktaş'ta Ocak ayının ilk ayrılığı belli oldu! Taraftarlar sahada izlemeye tahammül edemiyor, teknik heyet de fişini çekti ile ilgili etiketler Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

İngiltere'de İsrail'e askeri malzeme satan şirkete kırmızı boyalı protesto! Üretim durduruldu...

İngiltere'de Filistin destekçisi eylemciler, Gazze ve Lübnan'ın bombalanmasında kullanılan F-35 jetleri için parça üreten Teledyne'nin fabrikasının çatısına çıkarak içeriye kırmızı boya döktü. Teledyne'ın üst düzey yöneticilerine göre odalardaki kirlenme, üretimi 12 aya kadar durdurabilir.