Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar krizi! Yönetimin eli kolu bağlandı

Ciro Immobile'yle hücum hattını güçlendiren Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar kadroda düşünülmüyor. Bir forvet transferi daha yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Abobuakar'ın takımda kalması halinde santrfor takviyesinden vazgeçecek.

Transfer döneminde şu ana kadar kadrosuna 3 takviye yapan Beşiktaş, takımdan ayrılacak isimler için de çalışmalarına devam ediyor.

Sabah gazetesinde yer alan haberde Siyah-Beyazlılar'ın Ciro Immobile'nin yanına bir forvet takviyesi daha yapmak istediği belirtildi.

Haberde, Vincent Aboubakar'ın kadroda düşünülmediği ancak tecrübeli oyuncunun kontratının sonuna kadar Beşiktaş'ta kalmak istediği ifade edildi. Aboubakar'ın Siyah-Beyazlılılar'la 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.

TRANSFERİ ETKİLEYEBİLİR

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın takımdan ayrılmaması durumunda forvet transferinden vazgeçileceği belirtildi.

Takımda düşünülmeyen isimlerden Daniel Amartey'nin Suudi Arabistan'dan bir takıma kiralanması için Siyah-Beyazlılar'ın anlaşma sağladığı ancak 29 yaşındaki futbolcunun bu teklifi geri çevirdiği aktarıldı.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar krizi! Yönetimin eli kolu bağlandı ile ilgili etiketler Beşiktaş Vincent Aboubakar Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.