Beştepe'de kritik zirve: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile Beştepe'de bir araya geldi. Kritik zirve yaklaşık 1 saat sürdü. İki lider siyasette normalleşme süreci ve yeni anayasa sürecini ele aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

İki lider arasındaki kritik zirve sonra erdi. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

İki lider, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından üçüncü kez bir araya geldi. Görüşmede, siyasette seçimlerin ardından başlayan "yumuşama" süreci ve "yeni anayasa" konularının yanı sıra Erdoğan ve Bahçeli'nin çeşitli konularda istişarelerde bulunması bekleniyor.

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ DEĞERLENDİRİLECEK

Ayrıca iki liderin, 11 Haziran'da CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen Erdoğan-Özel görüşmesini de ele alması bekleniyor.

Erdoğan ve Bahçeli, bu yıl dördüncü kez bir araya geldi. Görüşmelerin ilki 11 Ocak'ta, ikincisi 29 Nisan'da 3'üncüsü de 10 Mayıs'ta gerçekleşmişti.

Beştepe'de kritik zirve: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.