Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti dizisinin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'den üzen haber!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirmiş ve apar topar ameliyata alınmıştı. Yoğun bakıma alınan usta oyuncu Settar Tanrıöğen, bir kez daha operasyon geçirdi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz cuma günü rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde beynindeki bir damarda kanama olduğu tespit edilen Tanrıöğen, apar topar başka bir hastaneye kaldıralarak ameliyata alındı. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Tanrıöğen, bir ameliyat daha oldu.

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti dizisinin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'den üzen haber!

BEYNİNDEKİ SIVI ALINDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 61 yaşındaki usta oyuncu, beyninde oluşan sıvı nedeniyle yeniden bıçak altına yatarak 1,5 saat süren bir operasyon geçirdi. Beynindeki sıvı alınan oyuncu, tedavisinin devam ettirilmesi için yoğun bakıma alındı. Tanrıöğen'in kızı, zor günler geçiren babasını bir an olsun yalnız bırakmayarak destek oluyor.

 

 

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti dizisinin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'den üzen haber! ile ilgili etiketler Settar Tanrıöğen
GÜNÜN VİDEOSU

Malatya'daki 5.9'luk depreme canlı yayında yakalandı! Korkuyla masanın altına sığındı...

Malatya Vuslat TV canlı yayınında, 5,9'luk deprem anı saniye saniye kaydedildi. Yayında depreme yakalanan haber spikeri korkuyla masanın altına sığındı. İşte haber spikerinin zor anları...