Beyoğlu'nda tıp öğrencisine çirkin saldırı! Başörtüsünü açtı, küfür etti

Beyoğlun'da biri tıp öğrencisi iki kız kardeş kahve almak için sıra beklerken kendilerinden sonra gelen kadının verdiği siparişin daha önce hazırlanmasına tepki göstererek çalışanı uyardı. Uyarıyı üzerine alınan kadın, kız kardeşlere "Kapalı o..." diyerek küfür etti. Tıp öğrencisi olan kızın üzerine koşan kadın, ona saldırıp başörtüsünü açarak küfürler savurdu. O çirkin anlar kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Olay Beyoğlu'nda bir AVM'de meydana geldi.

Beyoğlu'nda tıp öğrencisine çirkin saldırı! Başörtüsünü açtı, küfür etti

Kahve almak için sıra bekleyen iki kız kardeş, kendilerinden sonra gelen kadının verdiği siparişin daha önce hazırlanmasına tepki göstererek çalışanı uyardı. Uyarıyı üzerine alınan kadın, kız kardeşlere "Kapalı o..." diyerek küfür etti. Tıp öğrencisi olan kızın üzerine koşan kadın, ona saldırıp başörtüsünü açtı. Dehşet anları kameralara yansırken güven timlerinin gözaltına aldığı kadın, savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı. Başörtüsü düşmanı kadının isminin Çağla Hayvalı olduğu öğrenildi.

Beyoğlu'nda tıp öğrencisine çirkin saldırı! Başörtüsünü açtı, küfür etti - Resim : 2

Beyoğlu'nda tıp öğrencisine çirkin saldırı! Başörtüsünü açtı, küfür etti ile ilgili etiketler Beyoğlu AVM
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.