Biden öldü iddiaları: Washington'da bayraklar yarıya indirildi!

ABD Başkanı Joe Biden'ın öldüğü iddiaları sosyal medyayı salladı. Türkiye saati ile saat 1:18'de Washington'da bayrakların yarıya indirildiği görüldü. İşte detaylar...

Joe Biden'ın 5 Kasım'da gerçekleşecek seçimler öncesinde başkanlık yarışından çekilmesi dünya gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak bu açıklamayı sosyal medya hesabından yapması ve kameralar karşısında görünmemesi üzerine Biden'ın öldüğü iddiaları sosyal medyada konuşulmaya başlandı. 

Bu iddialar, özellikle sosyal medya platformlarında geniş bir yankı uyandırarak çeşitli tartışmalara neden oldu. Ancak, Başkan Biden'ın doktoru tarafından yapılan resmi bir açıklama, bu iddiaların asılsız olduğunu belirtti ve Biden'ın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

GEÇEN HAFTA PLANLI HİÇBİR ETKİNLİĞE KATILMADI 

ABD Başkanı Biden'ın geçtiğimiz hafta hiçbir etkinliğe katılmaması bu iddiaları destekledi. Komplo teorilerine göre sosyal medyadaki bazı kullanıcılar öldüğüne dair asılsız iddialarda bulundu.

DOKTORUNDAN RESMİ AÇIKLAMA 

Sosyal medyada ayyuka çıkan iddialar üzerine Biden'ın doktoru Dr. Kevin O'Connor, bu Başkan'ın sağlık durumu hakkında kamuoyuna bir açıklama yaptı. O'Connor, "Başkan Biden’ın sağlık durumu tamamen iyidir. Hâlihazırda dinlenmektedir ve gerekli sağlık kontrolleri düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Başkan'ın sağlık durumunda endişe verici bir durum bulunmamaktadır," şeklinde konuştu. Ayrıca, Dr. O'Connor, Biden'ın yakın zamanda kamuoyu karşısına çıkacağı ve günlük işlerini sorunsuz bir şekilde yürütmeye devam edeceği bilgisini verdi.

Doktoru Kevin O'Connor, Biden'ın sağlık durumuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Beyaz Saray'ın paylaştığı açıklamaya göre, O'Connor, Biden'ın 17 Temmuz'da yakalandığı COVID-19'un semptomlarından "neredeyse tamamen" kurtulduğunu belirtti.

NETANYAHU GÖRÜŞMESİNDE BELİRSİZLİK 

Öte yandan, Amerikan medyasına yansıyan haberlerde, Biden'ın, Washington'da bulunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşüp görüşmeyeceğinin halen belirsiz olduğu ve Biden'ın izole olması sebebiyle görüşmenin henüz netleşmediği belirtiliyor.

BEYAZ SARAY'DA BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, 17 Temmuz'da yaptığı açıklamada, Biden'ın COVID-19 testinin pozitif çıktığını bildirmişti. Jean-Pierre, hafif semptomlar gösteren Biden'ın Delaware'deki evinde kendisini izole edeceğini kaydetmişti. Bu açıklamaların ardından ise Türkiye saati ile saat 01:18'de Beyaz Saray'da bayrakların yarıya indirildiği gözlendi.

 

 

 

 

Biden öldü iddiaları: Washington'da bayraklar yarıya indirildi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporcumuz Hakan Akkaya madalyasını tekbirlerle kutladı!

Milli sporcumuz Hakan Akkaya, Paris 2024 Paralimpik Oyunları tekerlekli sandalye eskrim Epe A üçüncülük maçında İtalyan rakibi Emanuele Lambertini'yi 15-13 mağlup etti ve ülkemize bronz madalyayı kazandırdı. Hakan Akkaya galibiyetini tekbirler getirerek kutlarken, o anları izleyenlerin tüylerini diken diken etti.