Biontech aşısı öldürüyor mu? Kulaktan kulağa yayılıyor...

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesinde elindeki en güçlü silah Biontech aşısı... Ancak altında Türk bilim insanlarının imzası olan bu önemli aşının önünde "fısıltı gazetesi" engeli bulunuyor! Biontech konusunda son günlerde dilden dile dolaşan korkunç bir söylenti var...

Türkiye koronavirüs aşılama takviminde yeni bir döneme girdi.

BioNTech CEO’su, Türk asıllı Alman bilim insanı Uğur Şahin'in Türkiye'ye toplamda 120 milyon doz aşı gönderileceğini taahhüt etmesi üzerine aşılama hız kazandı.

Son olarak aşılama programına yeni gruplar ekledi ve öğretmenlerin ardından, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri de aşı sıralamasına alındı.

FISILTI GAZETESİNE DİKKAT!

Ancak aşı karşıtlığı koronavirüs ile mücadelede önemli bir engel teşkil etmeye devam ediyor.

Bu konuda Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bengi Başer'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden "aşı fobisinin" hangi aşamada olduğunu gösteren bir açıklama yapan Başer şu ifadeleri kullandı;

"Bugün Biontech aşı randevusu almış bankacı bir hastam, bankadaki bazı arkadaşlarının bu aşıyı yaptırırsa ölebileceğini söylediklerini anlattı. Bunu, beyaz yakalı, eğitimli kesim söylüyorsa eğitimsiz ne yapar? İnsanlardaki ön yargı kırılmalı…Boş laflara değil, bilime inanın !.."

Biontech aşısı öldürüyor mu? Kulaktan kulağa yayılıyor... ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs aşı BioNTech
GÜNÜN VİDEOSU

Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'den Ahu Tuğba'nın cenaze töreninde ilginç hareket!

Ahu Tuğba’nın cenaze töreninde karşılaşan Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin, birbirlerini coşkuyla kucaklayarak havaya kaldırdı. Sosyal medyada paylaşılan o anlar tepki topladı.