Bir Annenin Günahı 5. bölüm tek parça izle!

Bir Annenin Günahı 5. bölüm full izle! Bir Annenin Günahı 5. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde KANAL D'de yayınlanacak. Dizinin yeni bölümü 19 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

Bir Annenin Günahı 5. bölüm izle bağlantısı araştırılıyor. Başrollerinde Özge Özberk'in rol aldığı Bir Annenin Günahı 5. bölüm tek parça Kanal D canlı yayın ve youtube üzerinden de izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmişti.

BİR ANNENİN GÜNAHI 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ANNENİN GÜNAHI SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yağmur, Yusuf'u arayarak şok bir haber veriyor. Gittiği evde kendisini zor durumda bırakacak bir olayla karşılaşıyor. Elleri kanlı bir şekilde çıktığı evde gerçekleşen olay yüzünden tek güvendiği kişi olarak Yusuf'tan yardım istiyor. Yusuf, Yağmur'un düştüğü durum karşısında büyük şaşkınlık yaşıyor. Olayı araştırdığı sırada da Yağmur tutuklanıyor.

Bir Annenin Günahı 5. Bölüm Fragmanı İzle

Kazım ise, Suna'ya Sadri'yi öldürdüğünü bildiğini söylüyor. Suna, Kazım'ın anlattıkları karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor.

Bir Annenin Günahı yeni bölümüyle 19 Aralık Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Bir Annenin Günahı 5. bölüm tek parça izle! ile ilgili etiketler Kanal D bir annenin günahı 5. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kahraman Mehmetçik, Irak'ta teröristlerin inlerine kadar girdi!

Mehmetçik, teröristlerin inlerine giriyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait mağara tespit edildi. Mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.