Bir Başkadır dizisinde Tülin Özen'den yatak sahnesi

Netflix platformunun yeni dizisi Bir Başkadır’da Tülin Özen’in yatak sahnesi oldukça konuşuldu. 40 yaşındaki güzel oyuncu Tülin Özen, Bir Başkadır dizisindeki cesur yatak sahnesi ile adından oldukça söz ettirdi. Bir Başkadır dizisi Tülin Özen’in yatak sahnesi izle…

Oyuncu kadrosunda Öykü Karayel, Fatih Artman, Alican Yücesoy, Funda Eryiğit, Defne Kayalar, Tülin Özen, Derya Karadaş, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen gibi sevilen isimlerin yer aldığı Bir Başkadır dizisi Netflix platformunda yayınlandı.

8. bölümü birden yayınlanan Bir Başkadır dizisinin 2. bölümünde Tülin Özen ve Alican Yücesoy'un yatak sahnesi sosyal medyaya damgasını vurdu. Üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan Tülin Özen’in 40 yaşında olması rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediği gözlemlendi.

Bir Başkadır dizisinde bir psikoloğu canlandıran Tülin Özen’in yarı çıplak halleri bir anda gündem olmaktan kaçmadı. Üstsüz görüntüsüyle ekranlara yansıyan Özen’e kısa sürede hayranları büyük bir ilgi gösterdi. 40 yaşındaki güzel oyuncunun gençlere taş çıkartan fiziği de diziye damga vuran anlardan birisi oldu.

Bir Başkadır dizisinde Tülin Özen'den yatak sahnesi ile ilgili etiketler Tülin Özen Bir Başkadır Yatak Sahnesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüse askeri kamuflajla binen kişi gözaltına alındı! Sınır dışı edilecek...

İstanbul'da metrobüste askeri kamuflajla yolculuk yapan yabancı uyruklu şüpheli gözaltına alındı. "Usulsüz kamu elbisesi veya nişanesi kullanmak" suçundan işlem yapılan şahsın sınır dışı edileceği belirtildi.