Bir Gece Masalı'nda romantizm tavan yaptı! Canfeza ve Mahir sahneleri içinizi eritecek...

Komiser Mahir'in babasının intikamını almak için yola çıkmasıyla başladığı macerası Pamukkale'nin büyüleyici atmosferinde tanıştığı Yörük kızı Canfeza ile şekil değiştiriyor.Görür görmez ona aşık olan Mahir Canfeza ile evleneceğini söylüyor. Peki dizinin son bölümünde neler yaşandı? İşte Bir Gece Masalı özeti...

ATV'nin sevilen yeni sezon dizisi Bir Gece Masalı'nda Canfeza ve Mahir'in aşkı konu ediliyor. Peki, Mahir herşeyi aşıp Canfezaile evlenmeyi başarabilecek mi?

"SU AKAR YOLUNU BULUR"

Babaannesinin planını öğrenen Mahir, Afet'e bir yemin eder. Canfeza'yı o köşke karısı olarak getirecektir. Sıla'yı kaçıran Selim'in ise bu kez bambaşka bir olayı vardır. Mahir'in Canfeza'yı bulduğu yerde tüm kaygılar ve engeller geride kalır. Mahir, Canfeza'ya evlenme teklif eder ve ailesinin bu evliliği kabul ettiğini ona kanıtlamaya söz verir.

Bir Gece Masalı'nda romantizm tavan yaptı! Canfeza ve Mahir sahneleri içinizi eritecek... ile ilgili etiketler Bir Gece Masalı Burak Deniz Su Burcu Yazgı Coşkun
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.