Bir genç kadın kendisini Filistin’in haklı mücadelesi için feda etti ama Polat çifti gündemi işgal etti!

Dilan Polat ve Engin Polat’ın yargılandığı ‘kara para aklama’ davasında mahkeme, tutuklu sanık Engin Polat'ın tahliyesine karar verdi. Aynı gün içerisinde Ayşenur Ezgi Eygi isimli Türk aktivist ise, Batı Şeria'daki PETA yürüyüşünün bastırılması sırasında İsrail güçleri tarafından başından vurularak öldürüldü. Tüm Türkiye bu tahliye kararıyla çalkalanırken, bir genç kadının kendisini Filistin’in haklı mücadelesi için feda etmesi ve gündemde yeteri kadar etki yaratmaması tepki çekti.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın yargılandığı ‘kara para aklama’ davasında mahkeme, tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün’ün tahliyesine karar verdi.

Polat ailesini sevindiren mahkeme kararı ise, adeta gündeme bomba düştü.

Dilan Polat ise bu sevinçle bir daha eskisi gibi kullanmamaya ant içtiği sosyal medyaya geri dönerek 'Enerci' şarkısını söyledi.

Çorlu'daki cezaevinden tahliye olması heyecanla beklenen Engin Polat'tan da ilk görüntü geldi. 

Bu yaşananlar sonrası tüm Türkiye bu tahliye kararıyla çalkalanırken, sosyal medyada konu ile ilgili kullanıcılar binlerce paylaşımda bulundu.

Bir genç kadın kendisini Filistin’in haklı mücadelesi için feda etti ama Polat çifti gündemi işgal etti!

BİR GENÇ KADIN FİLİSTİN'İN HAKLI MÜCADELESİ İÇİN KENDİNİ FEDA ETTİ

Öte yandan İsrail güçleri Batı Şeria'da ABD vatandaşı Türk hayvan hakları aktivisti Ayşenur Ezgi Eygi'yi başından vurarak katletti.

Filistin’deki haber ajanslarının geçtiği bilgiye göre, Nablus'un güneyindeki Beyta kasabasında gerçekleştirilen PETA yürüyüşünün bastırılması sırasında yaşanan olayda 26 yaşındaki Eygi keskin nişancı kurşunuyla vuruldu.

Bir genç kadın kendisini Filistin’in haklı mücadelesi için feda etti ama Polat çifti gündemi işgal etti! - Resim : 2

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN DİKKAT ÇEKEN TEPKİ

Aynı gün içerisinde yaşanan bu iki gelişme sonrası Dilan-Engin Polat çifti ile ilgili en ufak bir detayın bile gündemde yer alması ve tüm Türkiye'nin bu konu etrafında konsolide olması duyarlı vatandaşların tepkisini çekti.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar, bir genç kadının kendisini Filistin’in haklı mücadelesi için feda etmesi ve bu yaşanan elim olayın Polat çifti kadar gündemde yeteri kadar etki yaratmamasıyla ilgili rahatsızlıklarını dile getirdiler.

 

 

 

 

Bir genç kadın kendisini Filistin’in haklı mücadelesi için feda etti ama Polat çifti gündemi işgal etti! ile ilgili etiketler Dilan Polat Engin Polat İsrail Filistin Batı Şeria Savaş soykırım Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

İşgalci İsrail şimdi de ilkokula saldırdı! Öğrenci ve öğretmenleri öldüresiye dövdüler...

Batı Şeria'daki bir ilkokulu ellerinde sopalarla basan işgalci İsrailliler, öğrenci ve öğretmenleri darbetti. Saldırıda 7 kişi yaralandı.