Bir sigara grubuna daha zam geldi!

Sigara gruplarında zam devam ediyor. Sabah saatlerinde Phillip Morris grubuna yapılan zammın ardından JTİ grubuna da sigara zammı geldi. Gelen zamla birlikte grubun en ucuz sigara 67 TL, en pahalı sigara 82 TL oldu.

Eylül ayında sigara fiyatlarına yapılan zamlarla birlikte, artan ÖTV oranlarının da etkisiyle fiyatlar yeniden yükseldi.  Ağustos ayında da zam yapılan sigara fiyatları, yeni zam haberleriyle bir kez daha değişti. Sosyal medya platformu X’te paylaşılan zamlı sigara fiyatları listesi, vatandaşların dikkatini çekti.

PAHALI SİGARA GRUBUNA 3-4 TL ZAM

TBYD Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, pahalı sigara grubuna zam yapıldığını belirtti. "Hayır olsun, sigaraya zam geldi" diyen Dündar, zamlı fiyatların bugünden itibaren geçerli olacağını kaydetti.

EN UCUZU 72 EN PAHALISI 82 TL

Güncellenen fiyat listesine göre, sigara grubunun en pahalı sigarası 81 TL'ye, en ucuz sigarası ise 72 TL'ye yükseldi.

İKİNCİ ZAM JTİ GRUBUNA GELDİ

Yapılan zamların ardından Erol Dündar ikinci zammı duyurdu. Buna göre JTİ sigara grubuna da zam geldi.  Gelen zamla birlikte grubun en ucuz sigara 67 TL, en pahalı sigara 82 TL oldu.

Bir sigara grubuna daha zam geldi!

Bir sigara grubuna daha zam geldi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Bilal Erdoğan'dan Fatih Altaylı'ya: Ahlaksız adam, askerlerin postallarını yalıyordu!

Bilal Erdoğan, Fatih Altaylı'ya tepki göstererek, "Bu Fatih Altaylı denilen ahlaksız adam askerlerin postallarını yalıyordu. Askerler 'Kalk' dediğinde kalkıyordu, 'Yat' dediğinde yatıyordu bu adam. Bu adam şu anda başkası da 'yat' dediğinde yatar, 'kalk' dediğinde kalkar." dedi.