Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı izle! Hünkar öldü mü?

Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı izle! Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Peki, Hünkar öldü mü? İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı izle! Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Başrollerinde Vahide Perçin ile Murat Unalmış’ın rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 67. son bölüm 8 Ekim Perşembe akşamında ATV ekranlarında yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 68. bölüm fragmanında Yılmaz, Züleyha ile başlarına gelenlerin sorumlusu olarak gördüğü Hünkar’ı bir kulübeye götürüp ortayı ataşe veriyor. Hünkar’ın çığlık çığlığa ateşlerin içinde kaldığı anlarda Yılmaz arkasını dönüp gidiyor.

Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı izle! Hünkar öldü mü? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.