Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm fragmanı izleyin!

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm fragmanı izleyenler tarafından araştırılmakta. ATV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 78. yeni bölüm fragmanı izle linki Youtube’de.

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm fragmanı izleyenler tarafından merak edilmekte. 17 Aralık Perşembe akşamında ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış ve Uğur Güneş’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 78. yeni bölüm fragmanı hayranlarca yakından izlenmekte. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bu kaçış esnasında küçük Adnan, anne ve babasına kavuşurken Leyla babasından Kerem Ali ise anneden ayrılmak zorunda kalır. Tüm bu yaşananlar akabinde Züleyha ile Yılmaz, Demir ile Müjgan’ın oyunlarına rağmen bir süre duraksamaya karar vermişlerdir.

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm fragmanı izleyin!

Züleyha ile Yılmaz’ın kaçışı derin uykudan sonra herkeste büyük bir şaşkınlık yaşanmasına neden olur. Aynı anda hem oğlunu hem de torununu kaybeden Fekeli yaşadığı şoku atlatmaya çalışırken Demir ile Müjgan büyük bir öfke ile kaçışa sebep olanları araştırmaya başlamıştır.

Bir Zamanlar Çukurova 78. yeni bölüm fragmanını yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm fragmanı izleyin! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kahraman Mehmetçik, Irak'ta teröristlerin inlerine kadar girdi!

Mehmetçik, teröristlerin inlerine giriyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait mağara tespit edildi. Mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.