Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölüm izle full olarak 25 Mart Perşembe akşamında YouTube de. Başrollerinde Kerem Alışık’ın oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölümünde yaşananlar ile ilgili tüm detaylar burada.

Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 89.Bölüm ile 25 Mart akşamında ATV ekranlarında yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde; Tüm yaşananlar sonrasında Züleyha bir kez daha kalbini açmaya karar verir. Büyük bir savaşın akabinde iki çocuğu sonrasında Züleyha ve Demir için yeni bir dönem başlayacaktır.

Demir ile Züleyha, hem iş hem de ev hayatlarında huzurlu bir ortam içerisine girmiştir. Sevda da bu durumu anlayarak Ümit’in kapısında soluğu almıştır. Ümit de yuva yıkan kadın hikayesinin baş kahramanı olmak üzeredir.

Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölüm izle

Demir de tam Ümit’e kapıldığını düşünmek üzere iken Züleyha’dan karşılık bulunca onun kalbini incitmeden bir konuşma yapmaya karar vermiştir. Sevda da babasına benzemesini istemediği Demir’in peşine takılmıştır.

Gelişi ile uzun zamandır yas evi halinde duran Fekeli konağına neşe getiren Lütfiye, Züleyha'nın ziyareti sonrasında onu kendisine hayran bırakır. Adnan'ı Fekeli'ye götüren Züleyha, Fekeli'den savaşı durdurması adına yardım talep eder. Fekeli de Lütfiye'nin hem konağa hem de hayatlarına getirdiği neşenin artık farkına varmıştır.

Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölüm Full İzlemek İçin Tıklayınız

Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır" dedi.