Bir Zamanlar Kıbrıs 7. bölüm

Bir Zamanlar Kıbrıs 7. bölüm ile yayında. Perşembe akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs son bölümü Youtube platformunda. İşte Bir Zamanlar Kıbrıs 7. bölüm full izle ekranı.

Başrollerinde Ahmet Kural ile Serkan Çayoğlu’nun oynadığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi 7. bölüm ile 20 Mayıs Perşembe akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

Her bölümü olay yaratan dizilerden Bir Zamanlar Kıbrıs 7. son bölümünde; Rauf, Kemal, Ankaralı her birlikte Mücahitlerin gayretleri ile Makarios ve Sampson’un planlarını tamamen boşa çıkartır. Rauf Denktaş, Dr. Fazıl Küçük ile birlikte Kıbrıs Türklerinin ileri gelenlerini bir masada toplayarak yeni bir devletin planlarını atar.

Bir Zamanlar Kıbrıs 7. bölüm

KGB, Bereli meselesinin çözümsüzlüğe girmesi ile Şef ve Efsane’ye suikast düzenler. Ankara’da işler yolunda gitmezken Lefkoşa’nın Rum tarafında kaçak hayatı süren İnci de artık özgürlüğüne oldukça yakındır.

Denktaş’ın mücahitler ve Ankaralı ile birlikte yeni bir plan hazırlığı vardır ve bu devreye alınmak üzeredir. Kemal bu plana abluka altındaki Lefkoşa’da imkansızlıklarla yaptığı havan topları ile destek verir.

Bir Zamanlar Kıbrıs 7. bölüm - Resim : 2

Makarios hükümetinin gasp ettiği Buzhane’ye düzenlenen baskında zulüm altındaki halk hep birlikte davranarak büyük bir zafere doğru yolculuk yapmaya başlamıştır.

Bir Zamanlar Kıbrıs 7. bölüm ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.