Bitcoin'e FED tutanakları Darbesi! Piyasada Sert Düşüş!

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) son toplantısına ait tutanakları yayımlandı. Fed, Federal Açık Piyasa Komitesinin (FOMC) 15-16 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenen son toplantısına ilişkin tutanaklarını yayımladı. FED tutanaklarının yayınlanmasıyla Bitcoin'de sert düşüş yaşandı.

Bitcoin sert düştü. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) son toplantısına ait tutanakları yayımlandı. FED tutanaklarının yayınlanmasıyla birlikte Bitcoin piyasasında sert düşüş yaşandı.

FED TUTANAKLARI SONRASI BİTCOİN DÜŞTÜ!

FED tutanaklarının yayınlanmasından önce 45 bin bandında seyreden Bitcoin, tutanakların açıklanmasıyla birlikte 42,500'e kadar geriledi.

Toplantının tutanaklarından öne çıkan detaylar

Birçok komite üyesi mart ayında 50 baz puanlık bir hareketten yana olsa da komite, Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından jeopolitik belirsizliğin önemli ölçüde artması nedeniyle 25 baz puanlık bir artışın daha uygun olduğu konusunda hemfikirdi.

Bitcoin'e FED tutanakları Darbesi! Piyasada Sert Düşüş!

İleriye bakıldığında tutanaklar, para politikası komitesinin enflasyonu ekonomi için potansiyel olarak daha yavaş büyümeden daha önemli bir risk olarak gördüğünü gösterdi.

 

 

 

 

Bitcoin'e FED tutanakları Darbesi! Piyasada Sert Düşüş! ile ilgili etiketler Bitcoin Fed
GÜNÜN VİDEOSU

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsa yatırımcılarına şiddet!

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsadaki yatırımcılarına şiddet yoluyla baskı uygulandı. Çıkan arbadede katılımcılardan yaralananlar oldu, yayıncı kuruluşun kamerası kırıldı.