Bitlis fena sallandı! AFAD: Tatvan'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika haberi... Tatvan'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamada, saat 14.50'de merkez üssü Bitlis'in Tatvan ilçesi olan 4,5 büyüklüğünde deprem kaydedildiği belirtildi. Deprem Van'da da hissedildi.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamada, saat 14.50'de merkez üssü Tatvan ilçesi olan 4,5 büyüklüğünde deprem kaydedildiği belirtildi. Kandilli Rasathanesi ise Bitlis'teki depremin büyüklüğünü 4.7 olarak duyurdu

Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde ilk bilgilere göre herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadığı belirtildi. 

Van'ın Batı'sında, Anadolu ve Kuzey Anadolu'nun kesiştiği bölgede 1984'te 7 büyüklüğünde deprem üretmiş bir fay bulunuyor.

 

Bitlis fena sallandı! AFAD: Tatvan'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Bitlis fena sallandı! AFAD: Tatvan'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi ile ilgili etiketler Bitlis deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kapaklı'da CHP'li patrondan şişirme hesaba itiraz eden 2 arkadaşa feci dayak

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde eğlenmek için müzikhole giden iki vatandaş, 2 bin 500 lira gelen hesap yerine pos cihazından 12 bin 500 lira çekilmesine itiraz edince dayak yedi. İşletmenin, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Cengiz Gezer'e ait olduğu ortaya çıktı. Gezer'in de karıştığı darp olayında iki arkadaşın dövüldüğü anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.