BlackPink dağılıyor mu? Rose BlackPink grubundan ayrılıyor mu?

Jisoo, Jennie, Lisa ve Rose adlı üyelerden oluşan Güney Koreli müzik grubu BlackPink dağılıyor iddiaları son günlerde bir kez daha gündeme geldi. BlackPink grubunun Rose’nin ilk kez solo şarkısıyla sahne alması bu iddiaları bir kez daha güçlendirdi.

2016 senesinde YG Entertainment tarafından kurulan Güney Koreli müzik grubunun BlackPink’in şöhreti kısa sürede tüm dünyaya yayıldı. Jisoo, Jennie, Lisa ve Rose adlı 4 kız üyeden oluşan BlackPink grubu hakkında son dönemde dağılıyor iddiaları müzik piyasasını alt üst etti.

2021 yılının 31 Ocak’ında BlackPink’in The Show konserinde ilk kez tek başına sahneye çıkan Rose’nin solo şarkısı seslendirmesi ve bu parça içinde klip çekmeyi tamamladığı söylentileri grup üyelerini şok etti.

BlackPink

BlackPink Grubu Dağılıyor Mu?

Rose’nin bu son hamlesinin ardından grubun ‘Blink’ adıyla anılan hayran kitlesi sosyal medyayı daha da hareketlendirdi. Grubun hayranlarından bazıları bu solo hareketi desteklerken bazıları ise grup içi çatırdamalar olabileceğine dikkat çekti.

BlackPink’in müziğin ötesindeki etkisi, özellikle Güney Kore'deki modaya kadar uzanmaktadır. Grubun her üyesi lüks markalar için küresel elçiler olarak seçilmiştir. Dior için Jisoo, Chanel için Jennie, Yves Saint Laurent için Rose ve Lisa Bulgari ve Celine’dir.

BlackPink

Blackpink, "How You Like That" müzik videosu ve sahne performanslarında kostümün modern yeniden yorumlanması yoluyla Güney Kore'nin geleneksel kostüm hanbokuna uluslararası ilgiyi çekmesi için kredilendirilmiştir.

BlackPink dağılıyor mu? Rose BlackPink grubundan ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler BlackPink
GÜNÜN VİDEOSU

Eğitim sözleri çarpıtılmıştı! Hulusi Akar'dan ders gibi cevap: Allah’tan korkmayanlara sözümüz yok!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "Eğitimin amacı Allah korkusu ve kuldan utanmadır." sözleri sonrası gelen tepkilere tek cümleyle cevap verdi. Akar, sosyal medya hesabından "Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, söyleyecek sözümüz yoktur!" ifadelerini kullandı.